HACCP (Élelmiszer-biztonsági kockázatkezelés)

Cégünk munkatársai sok-sok évnyi tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszerbiztonság terén. 

A hatósági ellenőrzések folyamán rendkívül sok probléma merült fel az élelmiszervállalkozások dokumentációjával kapcsolatban - sok esetben a vállalkozások nem is rendelkeztek HACCP kézikönyvvel, és/vagy az ellenőrzési lapokat sem vezették. Azok, akik pedig a (bár meglehetősen hiányos és elavult) dokumentáció birtokában voltak, nem rendelkeztek megfelelő és használható ismeretekkel annak gyakorlatias működtetésére.

Célunk a szakmai tanácsadás, felvilágosítás és természetesen a hatósági ellenőrzések során való megfelelés. Partnereinkkel kötött megbízási szerződéseink alapján folyamatos szakértői tevékenységünk biztosítja a vállalkozások élelmiszerbiztonsági megfelelését, valamint közreműködést a hatósági engedélyezési ügyekben. A partnereink részére a létesítendő élelmiszeripari és vendéglátó vállakozások tervezésével kapcsolatos munkát is vállalunk ",,,az elképzelésektől a megvalósult, működő vállalkozásig..."


Feladataink:

Ennek keretében a tanácsadó tevékenységünk az élelmiszervállalkozások minőségirányítási rendszereinek kiépítése, áttekintése és felülvizsgálata, valamint az ezzel kapcsolatos dokumentáció szerkesztése terén nyilvánul meg. A tanácsadás kiterjed mind az élelmiszervállalkozások telephelyeinek megtervezésére, berendezésének és technológiai rendszereinek felépítésére. Az induló, illetve átalakuló élelmiszeripari vállalkozások működésének hatósági engedélyezésében is megbízott szakértőként közreműködünk. A már működő egységek dokumentációjának a hatályos jogszabályoknak megfelelő aktualizálása és tanúsítása is fontos feladatunk (HACCP rendszerek felülvizsgálata). Az állandó partnereink mellett folyamatosan segítjük az új induló vállalkozások, a termelés és termékkör bővítését, a már működő élelmiszeripari vállalkozások új telephelyeinek fejlesztését. Vállaljuk az új létesítmények  terveinek elkészítését, a kivitelezés folyamatában a szakértői közreműködést, valamint a hatósági működési engedélyük megszerzésével kapcsolatos ügyintézést és a dokumentációjuk elkészítését.


Elérhetőség:

dr. Lukács Attila élelmiszer-higiénikus szakállatorvos

e-mail: info@lupivet.hu
telefon: +36 30 3642224


KIEMELT PARTNEREINK:

Jáner-Hús Zrt.

AM KMASZC Bercsényi Szakközépiskola 

Dunahús Kft.

chocoMe Kft.

Summa Meat Factory Kft,

L+Z Metropol Kft. cégcsoport ( JÓFALAT )

Egészségkonyha Kft.

WellVita Kft.

Hidvégi-Hús Kft.

Tepertő Kft.

BAL-GER Kft.

HÚS-I 96 Bt

Salti Gyros Kft.

Isagasztró Kft.

RÉNUS '98 Élelmiszerkereskedelmi Kft.

SLIM MEAT Kft.

Izabella Trade Kft.

SYMON MEAT Kft.

JUMA PNNON Kft.

LARK TŐKE HÚS 97 Kft.

Best of Food Market Kft 

"MY CANTEEN" étterem csoport

Party.Co Kft.

AG GOURMET Kft. (DELIZIA GOURMET&MORE)

E+D Húsfeldolgozó Kft.

SZIMPLA KERT cégcsoport

Ship's Supply Budapest Kft.

Pufóka Hús Kft,

B&K Húsfeldolgozó Kft.

ÁZSIA GASTRO ÉLELMISZER Kft.

DÖNER KEBAB EXPRESS hálózat

The Box Donut franchise

.....valamint pékségek, cukrászatok, édesipari és egyéb sütőipari vállalkozások kereskedelmi és vendéglátó egységek...

HACCP

Részeletes HACCP-vel foglalkozó oldalunk megtalálható itt: haccp.co.hu