HACCP

A cégünk munkatársai hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek az élelmiszerbiztonság terén.  A hatósági ellenőrzések folyamán rendkívül sok probléma merült fel az élelmiszervállalkozások dokumentációjával kapcsolatban. Sok esetben nem is rendelkeztek HACCP kézikönyvvel illetve az ellenőrzési lapokat nem vezették. Máskor pedig bár volt meglehetősen hiányos és elavult dokumentáció, viszont nem rendelkeztek megfelelő és használható ismeretekkel annak gyakorlatias működtetésére.
Célunk a szakmai tanácsadó, felvilágosító munka és természetesen a hatósági ellenőrzések során a megfelelés. Partnereinkkel kötött megbízási szerződéseink alapján folyamatos szakértői tevékenységünk biztosítja a vállalkozások élelmiszerbiztonsági megfelelését valamint közreműködést a hatósági engedélyezési ügyekben. A partnereink részére a létesítendő élelmiszeripari és vendéglátó vállakozások tervezésével kapcsolatos munkát is vállalunk ",,,az elképzelésektől a megvalósult működő vállalkozásokig,,," .

                                                                         KIEMELT PARTNEREINK:

ÉMI-TÜV SÜD Kft, Jáner-Hús Zrt, FM KASZK Bercsényi Szakközépiskola ,Dunahús Kft, chocoMe Kft, Summa Meat Factory Kft, L+Z Metropol Kft cégcsoport, Egészségkonyha Kft, WellVita Kft, Hidvégi-Hús Kft, Tepertő Kft, BAL-GER Kft, Szani Gyros Kft, Salti Gyros Kft, Isagasztró Kft, Húsguru Kft, Izabella Trade Kft,VERONES Bt, Surmanhús BT, Zugló-Hús Kft, Manna Food Kft, Fuchs-Tej Kft, Pizza King franchise csoport, Go Go Hami Kft, George'S Cafe cégcsoport, Party.Co Kft, Saláta Express Food Kft, Agri-Kulti Kft "HÁZIKÓ", SZIMPLA KERT cégcsoport, Ship's Supply Budapest Kft. ChocoPhoto Kft, valamint pékségek, cukrászatok, édesipari és egyéb sütőipari vállalkozások kereskedelmi és vendéglátó egységek...

HACCP

Részeletes HACCP-vel foglalkozó oldalunk megtalálható itt: haccp.co.hu